RECORREGUT TRAIL 21 Km

La Trail, una cursa que barreja corriols, rius, camins inèdits, cims de 2000 mts, pujades que no acaben mai, descensos que no tenen fi, imatges de gran bellesa, i trams que et faran ajupir el nas.

l'inici es igual que la cursa de 11km, camins i corriols en ascens fins a la pista que va al refugi Montserrat i de la gran jaça. allà ens separem d'ells per enfilar amunt i amunt, fins a la cabana dels pastors de fogonella, passant per paratges sense arbres, amb la serra cavallera davant nostre com una gran paret.

faldejarem la Serra en direcció est, per ja atacar-la per entremig d'una zona de pedres i molt tècnica.

un cop ja a la carena de la Serra Cavallera, passarem pel puig de les pasteres, la Roca dels 3 bisbats, i baixarem cap a coll del Pal.

Allà baixarem una mica més pel costat del torrent del Bac, un tram curtet però molt divertit, que ens portarà a buscar un camí que amb lleuger ascens ens portarà als cingles de can picola, on farem igual que la trail 11km  tota la zona de les baumes i els cingles.

la `principal i gran diferència està en el tram que passa pel peu del canal del marrà, allà la cursa curta ja davalla cap Ogassa, i aquesta enfila verticalment i amunt, per aquest temut canal , que ens portarà al cim del Puig estela 2013 mts i sostre de la cursa.

des d'aquesta alçada i en 6,5 km  baixarem fins a Ogassa, feu vosaltres els números,  res més a dir......................

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© trailserracavallera.cat