CURSA

El Trail Serra Cavallera es una cursa inèdita , creada amb tots els sentis i sensibilitats per oferir el millor d'aquests paratges a tots els participants.

El seu recorregut descobreix llocs amagats, camins perduts, vistes espectaculars, i paratges que et faran sentir la muntanya en tota la seva essència.

 

La Vertical  autèntica, 1060 metres positius en 3,7 km, és dura ,curta, explosiva, et farà pujar les pulsacions, i ja no les posaràs a lloc fins al final, on el Puig estela (2013 mts) ens rep amb els braços oberts.

 

La cursa de 7,5Km, una cursa curta,molt divertida, però amb els desnivell suficient per fer-nos bufar des de l'inici fins al final.

 

La 11K, una cursa curta però dura, que ens permetrà passar per camins fets de nou, i tot i que no arriba a cap cim, pots gaudir sempre de les vistes a la vall, Montserrat, i el Montseny.

 

La 21k, la reina, cursa dura, cursa exigent, paratges i camins que ens portaran fins al cim de la serra cavallera, passant pel puig de les Pasteres, la roca dels tres Bisbats, i un cop davallem cap a coll de Pal, baixarem un xic més avall  per enfilar un corriol per sota dels cingles, que ens conduirà a l'inici del canal del marrà, un pas per entre els cingles que , forma part de la Vertikal, i que sense respir ens portarà al cim del puig Estela, per baixar ara si, de forma desenfrenada fins al poble d'Ogassa.

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© trailserracavallera.cat